Laatste nieuws Foto'sDoor Yse Wikkeling - jeugdlid: Op zaterdag 28 september was de piratenslotdag van het zeilseizoen. Het thema was Piraten. Bijna iedere... [lees meer] Het weekend van 6-7-8 september werd op het Slotermeer het NK Valk in combinatie met het NK Randmeer georganiseerd. In beide klassen werd Elfhoeven... [lees meer] Opnieuw worden deze winter bij GWV Elfhoeven winterwedstrijden gevaren.Er wordt gevaren in de klassen meermansklasse en tourklasse.Er wordt niet ge... [lees meer]

 

Q&A nieuwe statuten en Huishoudelijk reglement

zondag 7 juli 2024

 
Tijd
11:00 tot 13:00 uur
Inschrijfperiode
woensdag 26 juni 2024 t/m zaterdag 6 juli 2024
Locatie
GWV Elfhoeven
 

Zoals op de ALV besproken is het de bedoeling komend najaar de nieuwe statuten en huishoudelijk reglement in werking te laten treden (in stemming te brengen op de ALV). Daarom kunnen de leden nu vragen stellen over de concept statuten en huishoudelijk reglement.

Op zondag 7 juli zal Guus de Koster ingaan op vragen en opmerkingen. Dat gebeurt van elf tot één in het clubgebouw. Voor een efficiënte en zo goed mogelijke behandeling ontvangt Guus de vragen graag op voorhand. Je kunt jouw vraag/opmerking mailen naar secretaris@elfhoeven.nl.
Graag mailen vóór 3 juli.

Voor de goede orde: de stukken zijn te vinden op de website onder de besloten documenten voor de leden. Of klik hier!

 

 

Terug