Laatste nieuws Ons bereikte het droevige bericht dat Bep Boere - Steenbeek is overleden. Bep is jarenlang lid geweest van onze vereniging en stond bekend als act... [lees meer] De vloot van Elfhoeven is in bekwame handen bij de vlootcommissie. Rommert Bakker en Bertel Kolthof zijn de klussers van deze commissie. Vorig win... [lees meer] Onder de startoren lagen nog steeds stenen. Die zijn in de loop der tijd stuk voor stuk kapotgegaan. Bovendien sloot het niet aan bij het materia... [lees meer]

Evenementen

We hebben een volle agenda bij Elfhoeven. Buiten de lessen en de wedstrijden zijn er veel activiteiten waar steeds meer leden aan mee doen.
 
Klik hier  voor de agenda met evenementen. 
 
Deze zomer zijn de volgende activiteiten gepland:
 
Op Hemelvaartsdag 30 mei is de sloepenpuzzeltocht. De winnaars van vorig jaar zijn druk bezig een leuke tocht over de plassen uit te zetten met inventieve raadsels en opdrachten. Je hoeft geen eigen sloep te hebben, ook opstappers zijn welkom.
 
Met de toercommissie kunnen we in mei een dag naar Loosdrecht en in juni een dag zeilen op de Zeldenrust, een oud vrachtschip.

En dan hebben we op 22 juni het Zomerspektakel. Een doe-middag voor iedereen, kinderen en volwassenen, op en rond het water met afsluitende bbq. Extra handen en leuke ideeën zijn van harte welkom.
 
Rond de langste dag, op 29 juni, gaan we ‘s avonds een Midzomeravondtocht maken hier in Reeuwijk.
 
Wanneer we gaan wijnzeilen hangt af van het weer. Kan zomaar opploppen op een mooie avond. We roepen creatievelingen op om handige wijnglashouders te knutselen voor aan boord. 
Houd de nieuwsberichten in de gaten. Of voel je vrij om zelf een avond te prikken en een oproep te doen.
 
Na de vakantie gaan we 2 dagen all-inclusive zeilen in Friesland. We logeren net als 2 jaar terug op De Avontuur en verkennen Friesland van uit Rufus aan ‘t Water.
 
In september gaan we Admiraalzeilen. Dat is een hele bijzondere oefening waarbij snel miscommunicatie kan ontstaan, maar die elk jaar beter gaat.
 
Wie nu enthousiast wordt en een handje wil helpen of een ander leuk idee heeft, graag! Het organiseren is vaak al een feestje op zich, dus meld je aan.
 
Natuurlijk is het ook gezellig om in het weekend Elfhoeven te bezoeken en even neer te strijken in ons clubhuis. Ook bij evenementen en activiteiten ben je altijd van harte welkom om langs te komen en te genieten van de sfeer en bij te praten met andere leden.
 

admiraalzeilen-13

IMG_0734

IMG_20180415_151517