Laatste nieuws Beste leden, De afgelopen tijd hebben we gemerkt dat Covid een hardnekkig probleem is, ook binnen onze vereniging. We zien dat het, ondanks alle c... [lees meer]       Uitslag Meermans   Punten houden rekening met 1  aftrekwedstrijd   ... [lees meer] Jammer, jammer, jammer! Jullie hebben vast al wel begrepen dat we met de huidige beperkingen in verband met de Covid pandemie de mosselavond die g... [lees meer]

Evenementen

We hebben een volle agenda bij Elfhoeven. Buiten de lessen en de wedstrijden zijn er veel activiteiten waar steeds meer leden aan mee doen.
 
Klik hier  voor de agenda met evenementen. 
 
Deze zomer zijn de volgende activiteiten gepland:
Een toertocht over de Reeuwijkse Plassen op zondag 18 april.
 
Op Hemelvaartsdag 13 mei is de sloepenpuzzeltocht. De winnaars van vorig jaar zijn druk bezig een leuke tocht over de plassen uit te zetten met inventieve raadsels en opdrachten. Je hoeft geen eigen sloep te hebben, ook opstappers zijn welkom.
Nieuw is dit jaar het 24-uurevenement. 
Rond de langste dag, op 25 juni, gaan we ‘s avonds een Midzomeravondtocht maken hier in Reeuwijk.
 
En dan hebben we op 10 juli het Zomerspektakel. Een doe-middag voor iedereen, kinderen en volwassenen, op en rond het water met afsluitende bbq. Extra handen en leuke ideeën zijn van harte welkom.
 
Wanneer we gaan wijnzeilen hangt af van het weer. Kan zomaar opploppen op een mooie avond. We roepen creatievelingen op om handige wijnglashouders te knutselen voor aan boord. 
Houd de nieuwsberichten in de gaten. Of voel je vrij om zelf een avond te prikken en een oproep te doen.
 
Na de vakantie gaan we 2 dagen all-inclusive zeilen in Friesland. We logeren net als 2 jaar terug op De Avontuur en verkennen Friesland vanuit Akrum.
 
In september gaan we Admiraalzeilen. Dat is een hele bijzondere oefening waarbij snel miscommunicatie kan ontstaan, maar die elk jaar beter gaat.
 
Wie nu enthousiast wordt en een handje wil helpen of een ander leuk idee heeft, graag! Het organiseren is vaak al een feestje op zich, dus meld je aan.
 
Natuurlijk is het ook gezellig om in het weekend Elfhoeven te bezoeken en even neer te strijken in ons clubhuis. Ook bij evenementen en activiteiten ben je altijd van harte welkom om langs te komen en te genieten van de sfeer en bij te praten met andere leden.

admiraalzeilen-13

IMG_0734

IMG_20180415_151517