Laatste nieuws Aan het eind van het seizoen helpen we je je boot veilig op de kant te zetten. Dit jaar is dat op zaterdag 26 oktober . Dan wisselt het ... [lees meer] Adverteerders gezocht Ons mooie clubblad is gegroeid naar een sportieve glossy die het waard is om vaker te bekijken en te lezen. Het blad komt ... [lees meer] 2 eskaders met totaal 6 boten voerden onder leiding van Ed van Gils en Arno Gosselink onder zeer lastige omstandigheden de vereiste manoeuvres uit.... [lees meer]

Jeugdweekend

Eén weekend in juli vind het jeugdweekend plaats. Een weekend vol zeilen, gezelligheid en... je mag blijven slapen op Elfhoeven! De jeugdinstructeurs zullen ervoor zorgen dat je een niet te vergeten weekend hebt.

Hoe werkt het?
We starten zaterdags om 9 uur op de GWV Elfhoeven.
Hier meldt iedereen zich aan.
Om 10 uur hebben wij een feestelijke opening.
We eindigen op zondag om 16.30 uur.
In dit weekend vermaken wij alle kinderen met zeilen, waterspelen en vooral veel plezier.

Het thema
Ieder jaar koppelen wij aan het jeugdweekend weer een bijzonder thema. Het thema van dit jaar is…. Nog niet bekend....

De kosten
De totale kosten voor dit gehele weekend bedragen slechts € n.t.b. per kind. Deze kosten worden via de ledenadministratie gefactureerd.

Uitzonderingen
Mocht uw kind niet het gehele programma kunnen bijwonen, dit graag van te voren melden op het inschrijfformulier. Tevens kunt u hier aangeven of er bijzonderheden als medicijn gebruik, dieet of overige zaken zijn waar wij rekening mee moeten houden.

Slapen
Kinderen vanaf 11 jaar hebben de mogelijkheid om in een eigen tent te slapen (geef dit aan bij de inschrijving. Kinderen tot 11 jaar slapen in de loods.

 

Zomerzeilweek

Het programma omvat 5 dagen zeilles. Je kunt aan het einde van de week een echt CWO-diploma behaald hebben. Iedere ochtend start om 9 uur en op maandag dinsdag en woensdag eindigt de dag om 17.30 uur.
Maar naast de zeillessen willen we ook veel verenigingsplezier bieden. Op donderdag willen we een vermakelijk avondprogramma organiseren. Op vrijdag willen we feestelijk afsluiten met de diploma-uitreiking en gezellig samen eten. Alle ouders zijn dan ook welkom.
De instructeurs zorgen er voor dat er voldoende ontspanning is tussen de instructiemomenten door. We rekenen op heel mooi zomerweer zodat er ook genoeg gezwommen kan worden. Die momenten benutten we dan om te oefenen met omslaan en de boot weer rechtop krijgen!

Door grote belangstelling in vorige jaren, zijn er dit jaar twee zomerzeilweken! De eerste is van 22 t/m 26 juli, en de tweede van 29 juli t/m 2 augustus 2019. Het maximum aantal deelnemers per week is 30, en vol is echt vol.

Deelname staat alleen open voor leden. Als je dat nog niet bent moet je dus eerst inschrijven als lid van de club. We hebben er alle vertrouwen in dat je na de zomerzeilweek nog lang actief blijft bij Elfhoeven. De kosten voor het lidmaatschap staan in de tarievenlijst op de downloadpagina.

De kosten voor de zomerzeilweek zelf bedragen € 196,- als je van een verenigingsboot gebruik wilt maken en € 154,- als je een eigen boot hebt. Behalve zeilles krijg je 5 lunches, versnaperingen en twee avondmaaltijden (donderdag en vrijdag) aangeboden. Jeugdleden kunnen inschrijven door in het menu te klikken op de knop Inschrijven. Gebruikersnaam en wachtwoord heb je bij de inschrijving als lid gekregen. En geen nood... er is een knop Wachtwoord vergeten?.

Schrijf je in voor week 1 (22-26 juli)
Schrijf je in voor week 2 (29 juli - 2 augustus)
Wij gaan verder met de concrete organisatie van een heerlijke zeilweek! Als er ouders zijn die willen helpen met de organisatie, laat het weten! Alle hulp is welkom.

Vragen? Mail ze naar dguej.[antispam].@elfhoeven.nl