Laatste nieuws Toetsenist en trompettist gezocht! Elk najaar/winterseizoen – als de meeste boten op de kant staan – haalt de Elfhoevenband de instrum... [lees meer] Winterwedstrijden Elfhoeven Als in het hele land de boten in hun winterstalling liggen, organiseert Elfhoeven de traditionele Winterwedstrijden. L... [lees meer] Aan het eind van het seizoen helpen we je je boot veilig op de kant te zetten. Dit jaar is dat op zaterdag 28 oktober .   Dan wiss... [lees meer]

 
 

Het wedstrijdprogramma op onze Elfhoevenplas bestaat uit wedstrijden met de Roei & Zeil, de dinsdagavondwedstrijden, winterwedstrijden en nog veel meer. Klik hier voor de volledige wedstrijdkalender & inschrijven

 
 

Zomerwedstrijden
De Zomerwedstrijden op Reeuwijk zijn een samenwerking tussen GWV Elfhoeven en de Roei & Zeil Vereniging Gouda. Het zijn wedstrijden voor alle eenheidsklassen maar ook voor polyvalken en centaurs.
De eerste start zowel bij Elhoeven als de Roei & Zeil is om 11.00 uur. Zowel voor als na de lunch kunnen er dan twee wedstrijden gevaren worden.
Inschrijfgeld: 2,50 Euro per persoon.

Dinsdagavondwedstrijden
De dinsdagavondwedstrijden zijn in een aantal jaren uitgegroeid tot een begrip. In de maanden mei en juni doen ongeveer 55 boten mee op de dinsdagavond. Met de eerste start om 19.15 uur lukt het steeds meer zeilers na een dag werken nog even de zinnen te verzetten op de Elfhoevenplas. Het clubhuis is vanaf 17.00 uur open voor een warme maaltijd. Er wordt gevaren in 4 klassen nl, Eenmansboten, Meermans, Jeugd en de Toerklasse. Je kunt je voor iedere wedstrijd in het clubhuis en via de site inschrijven.
Inschrijfgeld: 5 Euro per boot.

Winterwedstrijden
Iedere winter wordt op Elfhoeven een winterserie gevaren. Vorig jaar bleek opnieuw dat velen het geweldig vonden om in de winter door te zeilen. Een trouw veld Randmeren, Valken en enkele 16m en Lasers doet mee aan deze spannende wedstrijdserie. De opzet is als de bij de dinsdagavondwedstrijden met een in de windse op en neer baan. Er wordt om 11.00 gestart voor 2 potjes voor de lunch. Dan lekker eten en na de lunch nog 2. Rond 15.00 uur liggen alle boten weer onder hun dekkleedjes.
Inschrijfgeld: 5 Euro per boot.

Junior League
De junior league zijn wedstrijden speciaal voro de jeugd. Een leuke een leerzame manier om kennis te maken met wedstrijdzeilen. Deelnemers aan deze competitie zijn de deelnemers aan de jeugdopleiding vanaf CWO2 niveau en andere jeugdleden. Klik hier voor meer informatie over de junior league.

Bepalingen
Alle wedstrijden uitgezonderd de Pasen, Goudse zeilweek en de Combi, worden gevaren onder de wedstrijdbepalingen voor Reeuwijk. Deze zijn te downloaden via deze pagina.

Gebruik verenigingsboten
Wil je buiten de opleiding om graag meevaren met verenigingsboten in wedstrijden?
Schrijf je persoonlijk in via de wedstrijdsite & reserveer de boot via de website. Meldt je voor de wedstrijd bij de wedstrijdtafel. Voorwaarden: Minimaal 2 personen per Valk of RS-Feva en vol is vol. Overige voorwaarden, zie de downloads > gebruik verenigingsboten.