Laatste nieuws Een avondje met plezierIs nu even niet weggelegd voor hierDeze spontane actie Kreeg helaas niet de gewenste reactieWe kunnen het tij niet kerenDus ... [lees meer] Laat je rommel niet achter op Elfhoeven, maar neem het mee naar huis en gooi het daar weg! Bedankt aan de leden die dit netjes doen en onze vereni... [lees meer] De notulen van de algemene ledenvergadering op 15 november 2022 staan online onder besloten documenten: https://www.elfhoeven.nl/mijn-captain/besl... [lees meer]

Het wedstrijdprogramma op onze Elfhoevenplas bestaat uit wedstrijden met de Roei & Zeil, de dinsdagavondwedstrijden, winterwedstrijden en nog veel meer. Kijk voor de volledige wedstrijdkalender, en inschrijving onder wedstrijden > agenda/inschrijven. 

Zomerwedstrijden

De Zomerwedstrijden op Reeuwijk zijn een samenwerking tussen GWV Elfhoeven en de Roei & Zeil Vereniging Gouda. Het zijn wedstrijden voor alle eenheidsklassen maar ook voor polyvalken en centaurs. 
De eerste start zowel bij Elhoeven als de Roei & Zeil is om 11.00 uur. Zowel voor als na de lunch kunnen er dan twee wedstrijden gevaren worden. 
Inschrijfgeld: 2,50 Euro per persoon.

Dinsdagavondwedstrijden

De dinsdagavondwedstrijden zijn in een aantal jaren uitgegroeid tot een begrip. In de maanden mei en juni doen ongeveer 55 boten mee op de dinsdagavond. Met de eerste start om 19.15 uur lukt het steeds meer zeilers na een dag werken nog even de zinnen te verzetten op de Elfhoevenplas. Het clubhuis is vanaf 17.00 uur open voor een warme maaltijd. Er wordt gevaren in 4 klassen nl, Eenmansboten, Meermans, Jeugd en de Toerklasse. Je kunt je voor iedere wedstrijd in het clubhuis en via de site inschrijven. Inschrijfgeld: 2,50 Euro per persoon.

Winterwedstrijden

Iedere winter wordt op Elfhoeven een winterserie gevaren. Vorig jaar bleek opnieuw dat velen het geweldig vonden om in de winter door te zeilen. Een trouw veld Randmeren, Valken en enkele 16m en Lasers doet mee aan deze spannende wedstrijdserie. De opzet is als de bij de dinsdagavondwedstrijden met een in de windse op en neer baan. Er wordt om 11.00 gestart voor 2 potjes voor de lunch. Dan lekker eten en na de lunch nog 2. Rond 15.00 uur liggen alle boten weer onder hun dekkleedjes.
Inschrijfgeld: 5 Euro per boot.
           

Algemeen

Wil je buiten de opleiding om graag meevaren met verenigingsboten in wedstrijden? 
Schrijf je persoonlijk in via de wedstrijdsite en meld voor de wedstrijd bij de wedstrijdtafel. Voorwaarden: Minimaal 2 personen per Valk of RS-Feva en vol is vol. 
Overige voorwaarden, zie de download gebruik verenigingsboten.

Meedoen met de Junior League zie de desbetreffende pagina’s op de site onder resp. opleiding en jeugd.

Alle wedstrijden uitgezonderd de Pasen, Goudse zeilweek en de Combi, worden gevaren onder de wedstrijdbepalingen voor Reeuwijk. Deze zijn te downloaden via deze website bij Vereniging/Download.