Laatste nieuws Inventarisatie trailers op het achterterrein Zaterdag 14 november zijn trailers gesport die ofwel "wees" zijn - we weten niet van wie die is - &nb... [lees meer] De vlootcommissie zoekt voor de opleidingsvloot van GWV Elfhoeven een mast voor een Splash.  Tevens zijn we op zoek naar een waltrailer voor ... [lees meer] Nico Both is tijdens de Algemene Leden Vergadering door de leden geëerd met het ere-lidmaatschap van onze vereniging. Nico heeft het verdiend.... [lees meer]

Frieslandweekend

Frieslandweekendc 2019

Het Frieslandweekend vindt dit jaar plaats in het weekend van vrijdag 6 september t/m
zondag 8 september 2019.


We gaan dit jaar n
aar Rufus
Daar ligt dan de Avontuur waar we als groep verblijven. Ook is er de mogelijkheid om te
verblijven op de camping.
Adresgegevens: Rufus aan het Water, Bloksleat 8, 8512 AA  Broek, 0513 412 594


Alle leden van Elfhoeven worden van harte uitgenodigd deel te nemen. 
Het Frieslandweekend is een unieke gelegenheid waar je echt alle zeilomstandigheden tegenkomt. Iedereen vanaf 14 jaar is welkom. Veel zeilervaring is niet vereist. 
Als je jonger bent dan 18 jaar op 6 september 2019, dan neem je deel onder begeleiding van een volwassene. Jeugdinstructeurs ouder dan 16 jaar kunnen ook zonder begeleiding van een volwassene mee. 

Programma 

Vrijdagavond 6 september: 
Aankomst tussen 18.00 en 21.00 uur: Slaapgelegenheid inrichten. Welkom om 21.00 uur: “officiële” ontvangst en kennis maken met de andere deelnemers. Daarna je slaapgelegenheid opzoeken.
 

Zaterdag 7 september: 
Ontbijt vanaf 08:00 uur. Na het ontbijt gaan de schippers overleggen over de te varen route. Daarna wordt de bootindeling bekendgemaakt en vertrekken we gelijk. Eind van de middag: een barbecue, gezellig napraten en/of een spelletje spelen.
 

(Met de barbecue wordt ook rekening gehouden met liefhebbers van vis of vegetarische ingrediënten.)

Zondag 8 september: 
Ontbijt vanaf 08:00 uur. Na het ontbijt gaan de schippers overleggen over de te varen route. Daarna wordt de bootindeling bekendgemaakt en vertrekken we gelijk. Rond 15:00 uur: weer terug van het zeilen. Samen opruimen en afsluiting.
 

Voor eten en drinken op zaterdag en zondag wordt gezorgd. Bij het ontbijt maakt iedereen een lunchpakket voor onderweg. Het eten op zaterdag regelen we samen en is bij de prijs inbegrepen. De avondmaaltijd voor vrijdag en zondag is niet gepland en kan iedereen zelf invullen. Tip: Rufus heeft zelf een leuk restaurant.
 

Kosten 

De kosten zijn € 139 euro per persoon als je op de boot slaapt, en € 129 per persoon als je een tentje meeneemt.

Namens de Frieslandcommissie,
Arno Gosselink, Bram Holleman, Pieter Siedsma en Frank van Os

Inschrijven via de uitgebreide agenda.

Voor info mail naar dnalseirf.[antispam].@elfhoeven.nl