Laatste nieuws Op zaterdag en/of zondag organiseren we een zeilweekend op de Kagerplassen. Een leuk en gezellig weekend waarin we lekker gaan toeren! Voor alle ze... [lees meer] Ook dit jaar wordt er weer een Frieslandweekend georganiseerd. Tijdens het weekend kun je al je zeilvaardigheden in praktijk brengen en aanscherpe... [lees meer] De dinsdagavondwedstrijd van vanavond 14 mei gaat NIET door vanwege kans op onweer.   Mocht je toch zin hebben om vandaag te gaan ... [lees meer]

 

Frieslandweekend 2024

Ook dit jaar wordt er weer een Frieslandweekend georganiseerd.

Tijdens het weekend kun je al je zeilvaardigheden in praktijk brengen en aanscherpen, je kan eindeloos opkruisen in nauw vaarwater maar ook mooie lange rakken maken op de Friese meren.

Als je nog niet zo ervaren bent, laat je niet weerhouden om mee te gaan, er zijn voldoende ervaren zeilers waarmee je veilig het water op kan en waarvan je veel kan leren

Of je nu al jaren op onze eigen Reeuwijkse plassen zeilt of dit jaar begonnen bent, Friesland blijft een fantastische omgeving.

Behalve het zeilen is het ook vooral een gezellig weekend waar we aan boord van de “Avontuur” lekker kunnen eten en drinken en we tot in de kleine uurtjes lekker bij kunnen praten.

De avontuur is een voormalig klassiek vrachtschip wat omgebouwd is tot varende groepsaccommodatie.  Elfhoeven heeft dit schip al meerdere keren gehuurd en we zijn er een beetje gek op geworden.

Nieuwsgierig geworden? kijk dan even op:

 https://www.zeilzwerven.nl/over-prego/onze-schepen/schip-avontuur

Dit jaar is het Frieslandweekend in Akkrum waar we in de haven een camping hebben geregeld waar we met kleine tentjes op een groot veld kunnen kamperen en waar de Avontuur langszij ligt waarop ook geslapen kan worden.
https://www.drijfveer.nl/camping-friesland

Het Frieslandweekend dit jaar start op vrijdagmiddag 6 september. Vanaf zaterdagmorgen gaan we lekker het water op en zondagmiddag 8 september gaan we weer inpakken.

Op vrijdag wordt er geen eten verzorgt maar we kunnen natuurlijk prima uit eten met elkaar.

Op zaterdag en zondag ochtend is er ontbijt en op zaterdagavond zal de organisatie een lekkere maaltijd verzorgen.

Inschrijven Frieslandweekend: https://www.elfhoeven.nl/activiteiten/1198/friesland-weekend-2024/inschrijven

 

09d4d154-a293-4c31-849d-0b6054542440