Laatste nieuws Sloeproeien doe je samen Beste leden, Sloeproeien  wordt inmiddels vijf jaar beoefend door de week, in het weekend, zomer en winter door een... [lees meer] Een aantal boten in de haven ligt niet goed vast! Twijfel je of je boot goed vast ligt? Kom naar Elfhoeven en leg een extra landvast en controleer... [lees meer] Grachtenrace RonDom Utrecht, 13 april 2024 06h49, de zonsopkomst verraadt het al een beetje, het gaat een mooie dag worden. Afgelopen zaterdag, 13... [lees meer]

 

Friesland Weekend 2024

vrijdag 6 september 2024

 
Vervolgdata
zaterdag 7 september 2024, zondag 8 september 2024
Tijd
start om 18:00 uur
Inschrijfperiode
woensdag 14 februari 2024 t/m zondag 8 september 2024
Inschrijving te annuleren tot
maandag 1 juli 2024
Locatie
Friesland
Aantal deelnemers
maximaal 36
Aantal beschikbare plaatsen
27
 

Ook dit jaar wordt er weer een Frieslandweekend georganiseerd.

Tijdens het weekend kun je al je zeilvaardigheden in praktijk brengen en aanscherpen, je kan eindeloos opkruisen in nauw vaarwater maar ook mooie lange rakken maken op de Friese meren.

Als je nog niet zo ervaren bent, laat je niet weerhouden om mee te gaan, er zijn voldoende ervaren zeilers waarmee je veilig het water op kan en waarvan je veel kan leren

Of je nu al jaren op onze eigen Reeuwijkse plassen zeilt of dit jaar begonnen bent, Friesland blijft een fantastische omgeving.

 

Behalve het zeilen is het ook vooral een gezellig weekend waar we aan boord van de “Avontuur” lekker kunnen eten en drinken en we tot in de kleine uurtjes lekker bij kunnen praten.

De avontuur is een voormalig klassiek vrachtschip wat omgebouwd is tot varende groepsaccommodatie.  Elfhoeven heeft dit schip al meerdere keren gehuurd en we zijn er een beetje gek op geworden.

Nieuwsgierig geworden? kijk dan even op:

 https://www.zeilzwerven.nl/over-prego/onze-schepen/schip-avontuur

 

Dit jaar is het Frieslandweekend in Akkrum waar we in de haven een camping hebben geregeld waar we met kleine tentjes op een groot veld kunnen kamperen en waar de Avontuur langszij ligt waarop ook geslapen kan worden.
https://www.drijfveer.nl/camping-friesland

 

Het Frieslandweekend dit jaar start op vrijdagmiddag 6 september. Vanaf zaterdagmorgen gaan we lekker het water op en zondagmiddag 8 september gaan we weer inpakken.

 

Op vrijdag wordt er geen eten verzorgt maar we kunnen natuurlijk prima uit eten met elkaar.

Op zaterdag en zondag ochtend is er ontbijt en op zaterdagavond zal de organisatie een lekkere maaltijd verzorgen.

 

 

 

Inschrijven