Laatste nieuws Helaas is de dinsdagavondwedstrijd van vanavond weer afgelast vanwege verhoogde kans op onweer. De inschrijvingen van vanavond worden nogmaals doo... [lees meer] De foto's van de Goudse Zeilweek op Elfhoeven 2024, zijn hier te vinden:2024 05 18 Goudse Zeilweek | Flickr   [lees meer] Op zaterdag en/of zondag organiseren we een zeilweekend op de Kagerplassen. Een leuk en gezellig weekend waarin we lekker gaan toeren! Voor alle ze... [lees meer]

 

Inschrijven: Zomerzeilweek 1

maandag 15 juli 2024, 09:00 - 17:30


Vervolgdata
dinsdag 16 juli 2024, woensdag 17 juli 2024, donderdag 18 juli 2024, vrijdag 19 juli 2024

 

Heeft u een ledenpagina's account? Log dan in!


Aanmelden niet-lid

Let op! Gebruik deze manier van inschrijven alleen als je géén lid bent/wilt worden.

Ben je wel lid? Log dan hierboven in met je mijn Elfhoeven account.
Wil je lid worden? Meld je dan éérst aan via deze pagina.


 

 

 

 

 

 
Wil je graag bij je vriendjes/familie in de groep?
 

 

 
De inschrijver verklaart bij het versturen - lid te zijn van GWV Elfhoeven dan wel dat per omgaande te worden - dat kennis genomen is van de tarieven voor de opleiding en dat hiermee ingestemd wordt - dat kennis genomen is van de voorwaarden voor eventuele restitutie en dat hiermee ingestemd wordt - goed te kunnen zwemmen en dus minimaal over de zwemdiploma's A en B te beschikken - tijdens alle activiteiten op het water steeds een zwemvest te zullen dragen - op de hoogte te zijn van alle geplande datums en zich in zal spannen steeds op tijd aanwezig te zijn - voor eigen risico deel te nemen en WA verzekerd te zijn - steeds attent te zullen zijn op mededelingen in e-mail of op de website.
 


Beveiligingscode Beveiligingscode

 

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacyverklaring van GWV Elfhoeven. Daarbij kunnen ook je naam en overige activiteit-gerelateerde gegevens in de deelnemerslijst op de website worden geplaatst .