Laatste nieuws De zomerzeilweken zitten er weer op.Komend weekend is het clubhuis gewoon normaal open dus zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur.Zondag 28 juli slui... [lees meer] De wedstrijden gaan vanavond niet door i.v.m. de grote kans op onweer en zware windstoten. Natuurlijk willen we de reeks wedstrijden graag met een ... [lees meer] Dinsdagavonden op Elfhoeven: A.s. dinsdag 9 juli: afsluiting van de voorjaarsserie Dinsdagavondwedstrijden Dinsdag 16 juli: wedstrijd in opti... [lees meer]

 

Kaagtoertocht zaterdag en/of zondag

zaterdag 15 juni 2024

 
Vervolgdata
zondag 16 juni 2024
Inschrijfperiode
zondag 3 maart 2024 t/m zaterdag 15 juni 2024
Locatie
Kagerplassen
 

Op zaterdag en/of zondag organiseren we een zeilweekend op de Kagerplassen. Een leuk en gezellig weekend waarin we lekker gaan toeren! Voor alle zeilers, het maakt niet uit of je beginner bent of al jaren zeilt.

Je kunt kiezen om je per dag in te schrijven. Het is dus ook mogelijk om alleen zaterdag of alleen zondag mee te gaan, maar ook beide dagen.

De kosten bedragen 30 euro per persoon per dag. Dat is alleen voor de boothuur, van ’s ochtends tot ’s avonds. We maken op de dagen zelf een bootindeling, waarbij minder ervaren zeilers worden gecombineerd met ervaren zeilers, iedereen kan daarom meedoen. We gaan uit van 3 à 4 mensen per boot, maar dit hangt natuurlijk af van het aantal inschrijvingen.

Wil je ook overnachten -> er zijn 4 plekken voor kleine tentjes naast de Safaritent die Kiek en Erica huren. Meld je bij hen als je daarvan gebruik wilt maken (4 euro voor plek, 8 euro pp, autoparkeren 3 euro).
Op kaageiland is ook Hotel Orion.

Inschrijven kan nu. Stel het niet uit, want we willen voldoende boten reserveren, dus schrijf je snel in!


Wat: dag(en) zeilen op de Kagerplassen
Wanneer: 15 en 16 juni
Kosten: 30 euro per persoon per dag (mogelijkheid om per dag in te schrijven)

 

 

Deelnemers