Laatste nieuws Sloeproeien doe je samen Beste leden, Sloeproeien  wordt inmiddels vijf jaar beoefend door de week, in het weekend, zomer en winter door een... [lees meer] Een aantal boten in de haven ligt niet goed vast! Twijfel je of je boot goed vast ligt? Kom naar Elfhoeven en leg een extra landvast en controleer... [lees meer] Grachtenrace RonDom Utrecht, 13 april 2024 06h49, de zonsopkomst verraadt het al een beetje, het gaat een mooie dag worden. Afgelopen zaterdag, 13... [lees meer]

 

Winterzeilen 2023/2024 5 (geannuleerd)

zondag 4 februari 2024

 
Tijd
start om 11:00 uur
Inschrijfperiode
donderdag 28 september 2023 t/m zondag 4 februari 2024
Locatie
GWV Elfhoeven
 

Winterwedstrijden 2023/2024

 

Je kunt je inschrijven voor de Eenmans, Meermans of Tourklasse.

Bij voldoende inschrijvingen van een bepaalde klasse kan deze een aparte startgroep worden.

 

De eerste start zal tegen 11 uur zijn, we varen als het mogelijk is twee potjes, gaan dan naar de wal voor een lunch en varen na de lunch nog twee of drie potjes.  

 

Als wedstrijden worden afgelast vanwege het weer (niet vloeibaar water of een verwachte wind >4 Bft) proberen we een alternatieve datum te zoeken om toch tot acht wedstrijden te komen.  De beslissing om een wedstrijd vanwege het weer af te gelasten wordt bekend gemaakt via de website.

 

De Eenmansklasse start alleen na de lunch en het wedstrijd comité heeft de mogelijkheid te besluiten de Eenmansklasse niet te laten starten (weer en rescue capaciteit)

 

Je kunt aangeven of je gebruik wilt maken van de lunch die wordt geserveerd maar deze moet je aan de bar afrekenen (€7,50 pp). Geef hierbij aan hoeveel bemanningsleden hier gebruik van willen maken.

 

 

Deelnemers