Laatste nieuws 3 april 2020 - Ed van Gils - voorzitter Beste leden, De regering heeft de richtlijnen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verlengd ... [lees meer] Afgelopen weekend ontvingen wij het droevige bericht dat Wijnand van Rees, onze vorige penningmeester, is overleden.Wijnand is 53 jaar lid van GWV ... [lees meer] Na een spetterende start van de instructie zwaardbootzeilen voor volwassenen in 2019, gaan we ook in 2020 met de Lasers, Splashes of zelfs in je ei... [lees meer]

 

Corona, het virus beheerst nu ons dagelijks leven en voor een ieder die er rechtstreeks mee te maken heeft wensen wij jullie veel sterke. Graag zouden we als vereniging een verbindende rol willen bieden, zeker nu ons clubhuis en activiteiten in ieder geval tot 1 juni stil liggen.

Om elkaar toch in contact te brengen, hebben wij virtuele ontmoetingsplekken gemaakt. Dit zijn skype groepen waar je eenvoudig in- en uit kan stappen. Binnen deze groep kan je chatten, bellen of videobellen. 

Er zijn een aantal groepen gemaakt, klik op een van onderstaande knoppen om naar de skype gesprekken te gaan. De groepsnamen zijn indicatief voor wie je in deze groep kan verwachten.

 

skype Let op; deze gesprekken zijn voor iedereen met de link toegankelijk en iedereen kan ook de geschiedenis hiervan bekijken. Houd hier rekening mee met het delen van gevoelige informatie.

Extra uitleg nodig?

Om deel te nemen aan een gesprek klikt u op een van bovenstaande knoppen. Deze brengt je naar de website van Skype. Je kan kiezen om skype te gebruiken in een geinstalleerde app, of gewoon via je internet browser. Gebruik je skype voor het eerst? Dan is de browser het makkelijkst.

Vervolgens kan inloggen of deelnemen als gast. 

Je komt standaard binnen in de chat omgeving waar je berichten naar elkaar kunt sturen. Als je mee wilt doen in het videogesprek, moet je rechtsbovenin op het camera icoontje klikken. Mogelijk moet je hiervoor nog toestemming geven dat skype de camera mag gebruiken.