Laatste nieuws Onderhoud zomer en najaar 2020 De lier van Elfhoeven wordt intensief gebruikt. Ieder jaar wordt deze gekeurd en ongeveer om de 5 jaar worden ... [lees meer] Volgende week al, dinsdagavond 6 oktober, kunnen we weer online tegen elkaar strijden.We starten om 19:30 uur.  Om mee te doen, meld je aan v... [lees meer] Vanaf dit punt tot aan Elfhoeven wordt de Platteweg onderhanden genomen. Ben van der Hoorn heeft de toegang van de Platteweg tot ons parkeerterrein... [lees meer]

Maatregelen om verspreiding Corona tegen te gaan op Elfhoeven

laatste update - 16 oktober 2020

Geldende richtlijnen
Wij volgen de richtlijnen en de aanvullende informatie vanuit het watersportverbond.

In het kort de richtlijnen zoals momenteel door de regering vastgesteld en de daaruit voortvloeiende richtlijnen voor onze vereniging:

 1. Blijf zoveel mogelijk thuis;
 2. Houd rekening met elkaar;
 3. Voor iedereen die niet tot hetzelfde huishouden behoort, houd ten minste 1,5 meter afstand van elkaar. Jongeren onder de 12 mogen samen optrekken;

 

Hieronder zijn de hoofdlijnen van de maatregelen met betrekking tot de sport te vinden:

 • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten individueel mag en in teamverband met niet meer dan 4 personen op 1,5 meter afstand. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
 • Kinderen t/m 17 jaar mogen in teamverband blijven trainen en onderlinge wedstrijden varen met kinderen van de eigen vereniging. Wedstrijden tegen/op andere clubs mogen dus niet.
 • Naast de kantine zijn ook de douches en kleedkamers gesloten.

  Wat kan wel:

   

  Kijk voor overige vragen over wat wel en niet mag op de website van het Watersportverbond.

  corona-3