Laatste nieuws Ons bereikte het droevige bericht dat Bep Boere - Steenbeek is overleden. Bep is jarenlang lid geweest van onze vereniging en stond bekend als act... [lees meer] De vloot van Elfhoeven is in bekwame handen bij de vlootcommissie. Rommert Bakker en Bertel Kolthof zijn de klussers van deze commissie. Vorig win... [lees meer] Onder de startoren lagen nog steeds stenen. Die zijn in de loop der tijd stuk voor stuk kapotgegaan. Bovendien sloot het niet aan bij het materia... [lees meer]

Maatregelen om verspreiding Corona tegen te gaan op Elfhoeven

laatste update - 16 oktober 2020

Geldende richtlijnen
Wij volgen de richtlijnen en de aanvullende informatie vanuit het watersportverbond.

In het kort de richtlijnen zoals momenteel door de regering vastgesteld en de daaruit voortvloeiende richtlijnen voor onze vereniging:

 1. Blijf zoveel mogelijk thuis;
 2. Houd rekening met elkaar;
 3. Voor iedereen die niet tot hetzelfde huishouden behoort, houd ten minste 1,5 meter afstand van elkaar. Jongeren onder de 12 mogen samen optrekken;

 

Hieronder zijn de hoofdlijnen van de maatregelen met betrekking tot de sport te vinden:

 • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten individueel mag en in teamverband met niet meer dan 4 personen op 1,5 meter afstand. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
 • Kinderen t/m 17 jaar mogen in teamverband blijven trainen en onderlinge wedstrijden varen met kinderen van de eigen vereniging. Wedstrijden tegen/op andere clubs mogen dus niet.
 • Naast de kantine zijn ook de douches en kleedkamers gesloten.

  Wat kan wel:

   

  Kijk voor overige vragen over wat wel en niet mag op de website van het Watersportverbond.

  corona-3