Laatste nieuws De wedstrijden gaan vanavond niet door i.v.m. de grote kans op onweer en zware windstoten. Natuurlijk willen we de reeks wedstrijden graag met een ... [lees meer] Dinsdagavonden op Elfhoeven: A.s. dinsdag 9 juli: afsluiting van de voorjaarsserie Dinsdagavondwedstrijden Dinsdag 16 juli: wedstrijd in opti... [lees meer] Afgelopen dinsdag stond er alweer een nieuwe editie van de dinsdagavondwedstrijden op het programma. Er moest gekozen worden: gaan we het Nederlan... [lees meer]

 

Sloepentocht ‘Langste ZaterWaterDag’

zaterdag 22 juni 2024

 
Tijd
17:45 tot 22:00 uur
 

De Stichting Werkgroep Reeuwijkse Plassen  (SWRP) organiseert ook dit jaar weer een sloepentocht op zaterdag 22 juni: de ‘Langste ZaterWaterDag’.

Er wordt in konvooi gevaren van de Driewegsluis aan het einde van de Breevaart via de Karnemelksloot richting de Oost- en Westhaven. Met de sloepentocht wil men op de langste zaterdag van het jaar genieten van al het moois wat de Goudse binnenstad te bieden heeft!

Planning

Heen richting Gouda
17.45 uur verzamelen voor het Reeuwijkse Verlaat, sluis aan het einde van de Breevaart
18.00 uur schutting richting Gouda

Terug richting Reeuwijk
21.45 uur voor de Kleiwegbrug verzamelen
22.00 uur laatste doorvaart richting Reeuwijk

Iedereen wordt uitgenodigd hieraan mee te doen. Ook kun je een verzoek richten aan het Watersportteam van de MWR, als je bijvoorbeeld wilt meevaren als opstapper.
Opgeven met/zonder boot gaat het gemakkelijkst via de mail: watersport@mwr-reeuwijk.nl

Naast de SWRP, Havendienst en Gemeente Gouda, ondersteunt GoudaSwim “Fight for Cancer” dit evenement.