Laatste nieuws Zaterdag 22 juni is het 'zaterwaterdag', de langste zaterdag van het jaar. Een mooie gelegenheid om eens een bruggentocht in de avond te doen. We ... [lees meer] Optimist on Tour meert aan in de Reeuwijkse Plassen Optimist on Tour meert aan in de Reeuwijkse Plassen, bij... [lees meer] 7, 8 en 9 juni: een weekend vol muziek, kinderactiviteiten en Drijf-in bios Lijkt het jou ook fantastisch om vanuit je bootje of strandstoel buite... [lees meer]

 

Zomerzeilweek 2

maandag 22 juli 2024

 
Vervolgdata
dinsdag 23 juli 2024, woensdag 24 juli 2024, donderdag 25 juli 2024, vrijdag 26 juli 2024
Tijd
09:00 tot 17:30 uur
Inschrijfperiode
maandag 27 mei 2024 t/m dinsdag 23 juli 2024
Locatie
Elfhoeven (0636453276)
Aantal deelnemers
maximaal 30
Aantal beschikbare plaatsen
28
Leeftijd
minimaal 7 jaar
 

 

Voorafgaand aan inschrijven aub inloggen met de gebruikersnaam (e-captain) van de DEELNEMER!

 

Dit jaar verzorgt Elfhoeven weer een tweede zomerzeilweek voor jeugdige, beginnende zeilers tijdens de tweede week van de zomervakantie. Je kunt meedoen in je eigen boot en als je die (nog) niet hebt, in een verenigingsboot.

 

De opleiding is er voor:

Eenmans jeugdzeilen ==> Optimist

Eenmans zwaardboot ==> Splash of laser

Tweemans zwaardboot ==> RS Feva

Bij interesse misschien een grotere tweemans zwaardboot. Heb je hier interesse in? Schrijf je in voor de RS Feva en neem dit op in de opmerkingen.

 

Je hoeft geen ervaring te hebben, maar wat wel belangrijk is dat je minimaal 7 jaar oud bent en minimaal je zwemdiploma B hebt gehaald. Je moet namelijk goed kunnen zwemmen. 

 

De aangegeven kosten zijn voor het hele programma. Alle lessen gedurende de vijf dagen, lunches en een keer avondeten op donderdag. En voor de overnachtiging van donderdag op vrijdag.

 

 

Inschrijven