Laatste nieuws Sloeproeien doe je samen Beste leden, Sloeproeien  wordt inmiddels vijf jaar beoefend door de week, in het weekend, zomer en winter door een... [lees meer] Een aantal boten in de haven ligt niet goed vast! Twijfel je of je boot goed vast ligt? Kom naar Elfhoeven en leg een extra landvast en controleer... [lees meer] Grachtenrace RonDom Utrecht, 13 april 2024 06h49, de zonsopkomst verraadt het al een beetje, het gaat een mooie dag worden. Afgelopen zaterdag, 13... [lees meer]

 

Professionele training door Waddinxveense reddingsbrigade

zaterdag 22 juni 2024

 
Aantal deelnemers
minimaal 15, maximaal 25
Aantal beschikbare plaatsen
25
 
Wegens SUCCES dit jaar weer in samenwerking met Waddinxveense reddingsbrigade.
 
Afgelopen jaar zijn we voor de eerste keer professioneel getraind door de reddingbrigade hoe nu te handelen als je te water raakt en hoe je een drenkeling weer veilig aan boord brengt.
da4adcec-9dba-4ed4-b1c4-9e0b34861824 2
En reacties na afloop gingen van "ik vaar nu al 40 jaar maar het aan boord hijsen van een drenkeling heb ik eigenlijk nog nooit geleerd "tot"wat een interessante dag!".
Omdat te water raken iets is wat altijd kan gebeuren en vanwege alle leuke reacties hebben we besloten om het dit jaar weer te organiseren en wel op 8 en 22 juni 2024.
 
 
Noteer de data vast in je agenda.