Laatste nieuws De wedstrijden gaan vanavond niet door i.v.m. de grote kans op onweer en zware windstoten. Natuurlijk willen we de reeks wedstrijden graag met een ... [lees meer] Dinsdagavonden op Elfhoeven: A.s. dinsdag 9 juli: afsluiting van de voorjaarsserie Dinsdagavondwedstrijden Dinsdag 16 juli: wedstrijd in opti... [lees meer] Afgelopen dinsdag stond er alweer een nieuwe editie van de dinsdagavondwedstrijden op het programma. Er moest gekozen worden: gaan we het Nederlan... [lees meer]

 

Winterzeilen 2023/2024 2

zondag 26 november 2023

 
Tijd
start om 11:00 uur
Inschrijfperiode
donderdag 28 september 2023 t/m maandag 1 april 2024
Locatie
GWV Elfhoeven
 

Winterwedstrijden 2023/2024

 

Je kunt je inschrijven voor de Eenmans, Meermans of Tourklasse.

Bij voldoende inschrijvingen van een bepaalde klasse kan deze een aparte startgroep worden.

 

De eerste start zal tegen 11 uur zijn, we varen als het mogelijk is twee potjes, gaan dan naar de wal voor een lunch en varen na de lunch nog twee of drie potjes.  

 

Als wedstrijden worden afgelast vanwege het weer (niet vloeibaar water of een verwachte wind >4 Bft) proberen we een alternatieve datum te zoeken om toch tot acht wedstrijden te komen.  De beslissing om een wedstrijd vanwege het weer af te gelasten wordt bekend gemaakt via de website.

 

De Eenmansklasse start alleen na de lunch en het wedstrijd comité heeft de mogelijkheid te besluiten de Eenmansklasse niet te laten starten (weer en rescue capaciteit)

 

Je kunt aangeven of je gebruik wilt maken van de lunch die wordt geserveerd maar deze moet je aan de bar afrekenen (€7,50 pp). Geef hierbij aan hoeveel bemanningsleden hier gebruik van willen maken.

 

 

Deelnemers