welkom bezoeker Kom zeilen bij de Goudse Watersport Vereniging Elfhoeven
wedstrijden
van28 september 2019 - 12:00 uur
tot28 september 2019 - 20:00 uur

EJL 7 & Slotdag opleidingen

publicatie: 17 januari 2019 - 12:43 uur (door Chris ten Hoopen)

klasses: Laser Radiaal, Splash, Optimist A, Optimist B, Optimist C, RS Feva, RS 500.

Zaterdag 28 september Junior League 7 en tevens sluitingsdag van de Opleidingen.

EJL 7 & Slotdag opleidingen

28 september is de allerlaatste zeildag van dit lesseizoen. Dit sluiten wij zoals gebruikelijk feestelijk af met wedstrijden en een geweldige avond.

Op deze dag;
* willen we een leuk zeilseizoen van de opleidingen op een bijzondere en vrolijke wijze afsluiten. Als je nog geen wedstrijdzeiler was, word je dat misschien vandaag wel?
* is de finale van de EJL dus het eindklassement wordt opgemaakt. Naast de dagprijzen worden per klasse, de winnaars van de EJL 2019 bekend.
* sluiten we de opleidingen af, aan het einde van de middag worden de welverdiende diploma’s of vorderingenstaten uitgereikt.
* maken we er een feestje van. Naarmate de dag vordert, wordt het steeds feestelijker. Vanaf 18.00 uur is er een heerlijk buffet, met ook eten dat kinderen lekker vinden.

Het wordt gezellig druk want alle (wedstrijd)zeilers in opleiding worden uitgenodigd. Deelnemers aan de opleidingen Jeugdzeilen, Zwaardboot, Kielboot en de Zomerzeilweek. Iedereen die meegedaan heeft aan Junior League. Ook het wedstrijdzeilteam van Elfhoeven (Team11) is er bij. Natuurlijk rekenen we op de komst van allemaal. Er zijn geen excuses om deze dag te missen. Het programma:

Tijdstip

Wat

Toelichting

10:00 Start dag voor de volwassenen

De volwassenopleiding begint om 10.00 uur met een palaver en gaan daarna het water op om voor de lunch een aantal wedstrijden te varen.

11:45

Start dag voor de jeugd;
Lunch voor wie wilt

Je kan aan de bar nog even een lekker patatje of broodje kroket eten om vol energie te beginnen aan deze dag

12:00

Inschrijven wedstrijden en optuigen boot

De organisatie moet weten met welke boot je gaat varen. Is voor de prijzen. En je kunt alvast afrekenen voor deelname aan het buffet. pinnen kan ook.

12:30

Briefing wedstrijden

Wedstrijdzeilen, hoe gaat dat? In verschillende groepen (boottype, ervaring) word je geïnformeerd over de start, de wedstrijdbaan, regeltjes en finish. Daarna ga je het water op.

13:00

Start wedstrijden

Onder de vertrouwde (bege)leiding. Juist bij zo een groot evenement staat veiligheid opnieuw hoog in het vaandel. De wedstrijdleider start een aantal wedstrijden na elkaar. Je bent drie uurtjes actief op het water met meerdere kansen op succes.

16:00

Terug naar de kant. De boot moet extra goed schoongemaakt worden

De boten worden klaargemaakt voor de winterstalling. Netjes opgeruimd en extra goed schoongemaakt. Tip voor de kinderen: Spreek af met je ouders dat ze helpen!

17:00

Prijsuitreiking EJL

Wie gaat er met de dagprijzen vandoor? En wie zijn de winnaars in het klassement over alle wedstrijden van 2018?

17:30

Diploma uitreiking

Daar heb je een heel seizoen je best voor gedaan. Ben je geslaagd? Krijg je een echt CWO-diploma?

18:00

Buffet

Er staat een heerlijk buffet voor je klaar. Nodig je ouders, vrienden, familie uit voor dit feestmaal.

……

Feest

Feest zolang je zin hebt.


Vanaf 16.00 uur zijn ook je ouders, broertjes, zusjes, partners, kinderen, familie van harte welkom zijn. Mogen ze eerst helpen je boot goed schoon te maken om daarna mee te doen aan uitreikingen, buffet en feest.

De kosten van deze dag zijn voor de vereniging. We vragen alleen een bijdrage voor het buffet: € 7,50 voor de kinderen tot en met 11 jaar en € 15,00 voor de volwassenen. 

Om deze feestelijke dag goed te kunnen voorbereiden willen we graag weten of je komt, met hoeveel en aan welke onderdelen je meedoet. Dus schrijf je aub hieronder in, vaar je met een verenigingsboot, vul dan geen zeilnummer in.

Deelnemers (1)

naamklassezeilnummer
Julius van SchagenRS Feva3465

Overzicht (11)

Dinsdagavondwedstrijd 7Combi Rotterdam Dinsdagavondwedstrijd 8Junior League 5Dinsdagavondwedstrijd 9toon alles...
Zie ook
evenementen
27 juni
Zomeravond-Wijnzeilen -...
29 juni
Combi Rotterdam
29 juni
Midzomeravondtocht 29 j...
02 juli
Dinsdagavondwedstrijd 8
07 juli
Junior League 5
sponsors