welkom bezoeker Kom zeilen bij de Goudse Watersport Vereniging Elfhoeven
wedstrijden
van07 juli 2019 - 13:00 uur
tot07 juli 2019 - 16:00 uur

Junior League 5

publicatie: 17 januari 2019 - 11:03 uur (door Chris ten Hoopen)

klasses: Laser Radiaal, Splash, Optimist A, Optimist B, Optimist C, 420, RS Feva, RS 500.

Zondag 7 juli, Junior League 5

Junior League 5

De wedstrijden
Het doel van de Junior League is met zijn allen leuke wedstrijdjes varen en daar plezier aan beleven. Het is voor jullie een leuk en leerzaam onderdeel van de zeilopleiding.Voor de jongere zeilers en zeilsters onder ons, die nog nooit een wedstrijd hebben gevaren, wordt een eenvoudig baantje uitgelegd en wordt je goed begeleid tijdens de wedstrijden zelf. De wat meer ervaren zeilers onder jullie zullen een iets grotere baan gaan varen en wordt er wat meer zelfstandigheid van jullie verwacht. Maar ook daar zal in de vorm van rescues begeleiding aanwezig zijn. Aan het begin van het seizoen is het water nog erg koud en er wordt een stevig windje voorspeld. Zorg dat je warme kleding draagt tijdens de wedstrijd.
Vooraf zal tijdens de briefing aan jullie, uitgelegd worden wat de bedoeling van de middag is. Uiteraard wordt de dag afgesloten met een prijsuitreiking. En aan het einde van het Junior League 

Voor wie?
De Junior League zijn wedstrijden voor alle jeugd van de vereniging. Binnen de zeilopleiding zien wij dit wedstrijdzeilen vanaf CWO II als verplicht onderdeel om te ervaren wat wedstrijden zijn, maar je leert er ook ontzettend veel van. Er zullen altijd een aantal instructeurs aanwezig zijn die jullie op de kant en op het water zullen helpen. Voor CWO I is het nog niet verplicht om mee te doen, maar als je het leuk vind mag je zeker komen! Wij verwachten dat de CWO II cursisten minimaal 2 keer mee doen en de CWO III cursisten minimaal 3 keer.

De locatie en tijd
De wedstrijd van zondag wordt gevaren op de Elfhoeven plas, zeilers wordt gevraagd om er 12:00 uur  te zijn om op te tuigen en in te schrijven. We proberen om een uur te starten.
Voordat we het water opgaan en de wedstrijden gaan varen zorgen wij uiteraard voor een uitgebreide briefing controleren we samen met jullie dat de bootjes goed zijn opgetuigd.De dag is afgelopen na de prijsuitreiking. Deze vindt pas plaats als alle boten weer netjes zijn opgeruimd. De bedoeling is dat dit rond vijf uur is afgelopen.

De volgende wedstrijden zijn op 8 september en 28 september.

Inschrijven
Om zeker te weten dat er een boot voor je beschikbaar is tijdens de wedstrijden, willen we je vragen om even in te schrijven, dat kan op deze pagina. Inschrijven kan met of zonder wedstrijdaccount. LET OP; dit account is niet hetzelfde als voor de inschrijvingen van de zeillessen. Heb je nog geen wedstrijdaccount? Geen probleem, je kan inschrijven onder wedstrijdaccount of er een aanmaken.

Voor de optimist zijn er, om het eerlijk te houden, verschillende klassen. CWO II mag zich inschrijven voor optimist C, CWO III voor optimist B, en de wedstrijdzeilgroep Team11 voor optimist A. Wil je gebruik maken van een optimist van Elfhoeven, vul dan geen zeilnummer in.

Deelnemers (1)

naamklassezeilnummer
Julius van SchagenRS Feva3465

Overzicht (11)

Dinsdagavondwedstrijd 7Combi Rotterdam Dinsdagavondwedstrijd 8Junior League 5Dinsdagavondwedstrijd 9toon alles...
Zie ook
evenementen
06 september
Aanmelden Frieslandweek...
08 september
Junior League 6
14 september
Admiraalzeilen
22 september
Bekerwedstrijden 2019
28 september
EJL 7 & Slotdag opleidi...
sponsors